paneelgordijnen

paneelgordijnen

Paneelgordijnen geven uw interieur een stijlvol uiterlijk. Met name bij grotere raampartijen en schuifpuien komen de paneelgordijnen goed tot hun recht.

Paneelgordijnen zijn verticale brede panelen van stof (50 cm tot 80 cm), welke aan een railsysteem gemonteerd zijn. Deze panelen kunt u voor elkaar langs schuiven en, afhankelijk van de door u gekozen bediening, naar links of naar rechts. Ook naar twee kanten is mogelijk; dit noemen wij een middensluiting. Onderin de stof is een gewicht ingenaaid om de panelen mooi strak te laten hangen.

De stoffencollectie waaruit u kunt kiezen is bijzonder exclusief te noemen. Vitragestoffen of juist dichtgeweven stoffen, of toch liever een fraai dessin. Keuze te over.

Paneelgordijnen zijn gemakkelijk te reinigen. U hoeft alleen maar de stof, welke met klittenband op de rail bevestigd is, los te halen. Ook het gewicht onderin haalt u gemakkelijk uit de zoom. Onze paneelgordijnen worden speciaal naar uw wens op maat gemaakt.

Zie ook de nieuwe Washi paneelgordijnen.

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s over paneel gordijnen
www.paneelgordijnen-amsterdam.nl

 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)