terras knikarmschermen

terras knikarm zonnescherm

TIP:
Bij aankoop verzorgen wij uw bouwvergunning en bouwaanvraag!

Terras knikarmschermen worden toegepast daar waar men vrij onder het scherm door wil lopen of zitten. De armen van dit type zijn daarom boven in het scherm gemonteerd.
Er zijn twee soorten knikarmschermen:
Het semi-cassette model
Daarvan zijn de armen en het doek nog gedeeltelijk zichtbaar als het scherm is ingerold.
De cassette uitvoering
Hierbij zijn de armen en het doek geheel veilig opgeborgen en niet meer zichtbaar als het scherm is ingerold. Het grote voordeel van het cassettescherm is dat het doek en het mechanisme goed en volledig beschermd zijn tegen allerlei schadelijke weersinvloeden en de zich graag nestelende vogels en insecten.

Voor thuis of op de zaak leveren wij het zonnescherm naar uw smaak!

Onze schermen zijn van dikwandig geanodiseerd aluminium, wit of creme gepoedercoat of in elke andere Ral kleur die u mooi vindt.
De bedieningskeuze is aan u: handmatig met een slingerstang of het gemak van electrisch met een Somfy motor (5 jaar garantie), eventueel met afstandsbediening.

Het toppunt van veiligheid en gemak is de automatische besturing met zonnecel en windbeveiliging, geheel computer gestuurd.

Door onze uitgebreide doekencollectie zult u moeilijk een keuze kunnen maken. Onvoorstelbaar de hoeveelheid strepen, uni's en jaquard geweven stoffen die op u liggen te wachten. Alle grote kwaliteitsmerken zijn vertegenwoordigd.

Bij All Protect Sun vindt u deze terras-knikarmschermen in de showroom. Geen demo-stukje, maar groot opgehangen en volledig werkend. Dan pas kunt u zien wat een prachtig stuk techniek u tegen uw gevel gaat hangen. Keuze uit de zeer grote streep en uni doeken collectie van Dickson en Swela

vrustor sunshop
Brustor B-25
Als gegoten voor iedere gevel
Volledig gesloten cassettescherm dat door zijn kleine afmetingen en vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. De cassette is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Dankzij de perfect sluitende box zijn doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden. Optioneel leverbaar met geïntegreerde buismotor.

Max. uitval: * 3,5 meter
Max. breedte: * 7 meter voor een luifel in één stuk *
13 meter voor een gekoppelde luifel
Leverbaar in de kleuren (andere kleuren optie):
wit RAL 9010
bruin RAL 8019
ivoor RAL 1015
geanodiseerd 20 micron
creme RAL 9001

Keuze uit de zeer grote streep en uni doeken Dickson collectie van de Brustor Selectie!


 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)