vouwgordijnen

vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de trend op het gebied van hedendaagse raambekleding. Onze vouwgordijnen combineren hedendaags gemak met warmte, sfeer en een vleugje nostalgie.

De collectie van All Protect Sun is helemaal afgestemd op de huidige trends in wonen. Geef uw interieur een nieuwe impuls en kies uit de prachtige stoffen en dessins, in een strakke of romantische uitvoering.

In onze uitgebreide stoffencollectie kunt u kiezen uit wel 300 soorten stof.

Onze vouwgordijnen worden geleverd in 5 uitvoeringen, met of zonder baleinen. Met ruches of volants aan de onderzijde, biezen aan de onder- en zijkanten in een subtiele of contrasterende kleur, wordt uw vouwgordijn pas echt een unieke raamdecoratie.

Voor het vouwgordijn zijn verschillende bedieningsmogelijkheden: koordbediening kettingbediening, met of zonder vertraging electrische bediening, eventueel met afstandsbediening

Vouwgordijnen zijn eenvoudig te reinigen door het gordijn van het railsysteem met klittenband te halen en vervolgens te wassen.

Natuurlijk worden ook onze vouwgordijnen speciaal voor u op maat en naar uw wens gemaakt. Wij maken uw vouwgordijnen tot wel 10 meter breed, fantastisch mooi! En........ kamerhoog!! Handbediend of electrisch met draadloos Somfy RTS afstandbediening!

Ook voor Velux dakramen, lichtkoepels en serre maken wij zeer mooie vouwgordijnen. Ook deze zijn weer bedienbaar met Somfy RTS afstandbediening of handmatig met zelfremmend verborgen kettingsysteem.

Deze bijzonder mooie vouwgordijnen en de daarbij behorende systemen kunt u op ware grootte uitproberen in onze altijd actuele showroom.

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s over vouwgordijnen
www.vouwgordijnen-amsterdam.nl/


 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)