rolgordijnen

jalouzieen
jalouzieen

Rolgordijnen zijn leverbaar in exclusieve dessins, uni tinten, luxe opengewerkte stoffen en vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld kinderkamers.

Een zeer decoratief effect wordt verkregen door het aanbrengen van een schulprand of een roede aan de onderkant van het rolgordijn. Ook hierin hebben wij een grote keuze.

Onze rolgordijnen gaan tot wel 4 meter breed, extra stevig voorgemonteerd op een slank aluminium montage profiel. Daardoor altijd extra soepel en mooi strak oprollend.
Electrisch bedienbaar of handmatig met uniek zelfremmend kettingsysteem,voorzien van luxe chroom,goud,wit of transparante ketting.
U bent welkom om deze unieke systemen live in onze showroom te bekijken en uit te testen.

De nieuwe collectie Verosol Silverscreen rolgordijnen zijn nu extra warmtewerend en isolerend.
Transparante doorkijk naar buiten toe en toch kan men van buitenaf niet naar binnen kijken.
De Silverscreen achterzijde van dit unieke Verosol rolgordijn zorgt in de zomer voor een heerlijk koele kamer, terwijl in de winter de koude buiten wordt gehouden.
Scheelt u mooi in de energiekosten.

De rolgordijnen van All Protect Sun zijn niet alleen geschikt voor rechte ramen, maar kunnen ook in schuine dakramen (zoals VELUX) worden geplaatst. Het speciale cassette verduisteringssysteem zorgt dat uw slaapkamer optimaal verduisterd wordt.

Onze rolgordijnen zijn leverbaar met 4 bedieningsvormen:
  • Kettingbediening
  • Veerbediening
  • Schuifbediening
  • Elektrisch, eventueel met afstandsbediening

Zie ook de nieuwe Washi rolgordijnen.

 

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s over rolgordijnen
www.rolgordijnenamsterdam.nl/

 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)