silverscreen

silverscreen

Silverscreen van Verosol is de nieuwe generatie screens welke binnen gemonteerd kunnen worden,dit met een zeer hoog warmtewerings effect. Silverscreen van Verosol biedt u de ultieme bescherming tegen de zon en toch heerlijk naar buiten kunnen kijken. Door een ultradunne zilveren metaallaag aan de achterzijde van het doek wordt meer dan 75 % van de zonnestraling rechtstreeks gereflecteerd. Resultaat is dat het doek en de daarachter liggende kamer koel blijven,terwijl het uitzicht naar buiten nauwelijks wordt belemmerd.

Warm in de winter? Jazeker !Verosol Silverscreen isoleert in de winter ook uw kamer tegen koude van buitenaf. Daarmee gaat u veel energie kosten besparen! De Silver screens zijn in verschillende mooie doekkleuren te leveren,van zachtwit tot de nieuwste kleur tope bruin. U kunt deze silver screens binnenzonwering ook verkrijgen in een elegante cassette. De cassettekleur is in wit Ral 9010, kleur crème Ral 9001 of geanodiseerd grijs aluminium verkrijgbaar,dit zonder meerprijs. Overige Ral kleuren op aanvraag. Standaard is de bediening met een zelfremmend kettingsysteem met wit, zwarte, grijs of glans chroom ketting. Elektrische bediening is mogelijk, zelfs met een Somfy afstandbediening.

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s oversilverscreens
www.silverscreens.nl/


 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)