wood weave gordijnen

wood weave

Wood Weave blinds, geweven hout is de verzamelnaam voor SUNWAY houten optrekgordijnen, die door materiaal en afwerking een zeer natuurlijke uitstraling aan uw interieur geven.

De Wood Weave blinds worden op een elegant railsysteem gemonteerd. Hiermee kunnen de blinds op elke gewenste hoogte worden gestopt. De rail wordt afgewerkt met een sierlijke houten koof. De randen van de houten gordijnen worden afgewerkt met een in kleur gecoördineerde katoenen band.

De Wood Weave blinds, geweven hout zijn leverbaar in wel 100 kleuren en materiaal samenstelling.

Roman Blind De Roman Blind wordt door middel van bedieningskoordjes aan de achterzijde per segment omhoog getrokken. Met de koordrem aan de voorzijde kan de Roman Blind op elke gewenste hoogte worden gestopt.

Roll Up Blind Om de traditionele Roll Up Blinds lopen koordjes, waarmee het product van beneden naar boven wordt opgerold. In neergelaten toestand is de Roll Up Blind rechthangend.

Wood Weave blinds, geweven hout zijn nu ook leverbaar van ons huismerk sunprotect voor een heel vriendelijke prijs.

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s over woodweave gordijnen
www.woodweave.nl

 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)