raam uitvalschermen

raamuitval zonnescherm

TIP:
Bij aankoop verzorgen wij uw bouwvergunning en bouwaanvraag!

Uitvalschermen zijn een ideale oplossing in situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm door te lopen of te zitten. De armen van deze schermen worden op de muur gemonteerd.

Voor dit scherm zijn verschillende type armen beschikbaar:
vaste armen
windvaste armen
extra windvaste armen met gasveren
stormvaste armen
glijarmen
glijval armen

Ook bij dit scherm kunt U bij All Protect Sun kiezen uit een semi-cassette of een volledig cassette uitvoering. Het voordeel van een volledige cassette uitvoering is dat het doek volledig opgeborgen zit in de cassette en dus goed beschermd is tegen schadelijke weersinvloeden, vogels en insecten. Deze schermen zijn verkrijgbaar in blank geanodiseerd aluminium, wit of creme gepoedercoat en naar wens in elke andere Ral kleur.

Het bedienen kunt U op vele manieren doen. Handmatig met een slingerstang, staaldraadwindwerk of een band met opwinder. Of u kunt ook u zelf verwennen met een Somfy electrische bediening met wandschakelaar eventueel met afstandbediening.
Bent u veel van huis, maar wilt u toch het scherm uit laten hangen. Denk U er dan eens over om een Somfy zonwind automaat aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat uw scherm geheel automatisch bij zon of te harde wind, op of neer gestuurd wordt.
Een hele zorg minder!

Ook voor deze schermen kunt u kiezen uit onze mooie kwaliteitsdoeken van alle bekende stoffabrikanten. Met zoveel keus moet u er wel een extra uurtje voor uittrekken, maar bij een kopje koffie is dat een prettige aangelegenheid.
Keuze uit de zeer grote streep en uni doeken collectie van Dickson en Swela

Bij All Protect Sun vindt u ook deze zonneschermen op ware grootte en volledig werkend in de showroom. Probeer ze eens uit , dan weet u wat u koopt!

Een goed uitvalscherm is maatwerk. En maatwerk is vakwerk!
vrustor sunshop
Max. breedte: 3,4 meter
Max. uitval: 1,6 meter (o.b.v. breedte en doek)

Stormvast en elegant
De BRUSTOR B-2085 is een stormvast uitvalscherm met vaste arm in een gesloten kast. De luifel wordt op spanning gebracht door een verensysteem. De motor bij de elektrische versie heeft een elektronische afslag. Deze zonwering is standaard te krijgen in wit, bruin en creme. Andere kleuren zijn optioneel. U kan bovendien kiezen uit 3 soorten doek:
glasvezeldoek van 550 g/m2, Soltisdoek of Acryldoek in de meest uiteenlopende kleuren. De B-2085 zakt tot op max. 1350.
Leverbaar in de kleuren (andere kleuren optie):
wit RAL 9010
bruin RAL 8019
creme RAL 9001
Keuze uit wel 350 kleuren uni en streepdoeken uit de mooie Dickson en Swela collectie!
Max. breedte: 4,6 meter
Max. uitval: 1,4 meter (o.b.v. breedte en doek)

Groot èn sterk
Brustor biedt u nog meer mogelijkheden met de B-2100. Dit stormvaste uitvalscherm met vaste arm bezit dezelfde kwaliteiten als de B-2085, met dit verschil dat de B-2100 gebouwd is in een grotere kast. Hierdoor kunnen nog grotere oppervlakten overdekt worden en moet het systeem niet aan stevigheid inleveren. De bijbehorende kast kan ofwel met adapter op de rugzijde van de kast ofwel met een kapsteun gemonteerd worden.

Leverbaar in de kleuren (andere kleuren optie):
wit RAL 9010
bruin RAL 8019
creme RAL 9001

Keuze uit wel 350 kleuren uni en streepdoeken uit de mooie Dickson en Swela collectie! 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)