MULTISHADES BY PROTECTSUN

multishades

De Multishades rolgordijn raambekleding is voorzien van niet een laag stof, maar met twee lagen stof. Deze twee lagen rolgordijnstof glijden voor/achter elkaar langs en zijn voorzien van dichte en opengewerkte transparante vlakken. Deze vlakken zijn in diverse breedte te verkrijgen, van smal, medium tot zeer breed. Daardoor verkrijgt u een zeer variabele inkijk, licht en zon regeling met optimale privacy.

Voor uw slaapkamer heeft Protectsun Amsterdam heel mooie verduisterings black out stoffen. Multishades zijn uitgevoerd met een mooie gesloten cassette of open systeem met handig montageprofiel. De flexibele Multishades rolgordijnen worden ook wel genoemd Duo rolgordijnen, Eclips, Twinrolgordijn, Duorolgordijn, Twilight, Twin shades, Duo Shades of roljaloezie.

Merken Multishades Flex Colours BeCe Luxaflex Multisol Sunway Eclips B en C Zonnelux Novo collectie Werner en Hansen Multishades raambekleding … de geraffineerde mix tussen jaloezie en rolgordijn is van alle merken, in alle uitvoeringen en maten te verkrijgen bij Protect Sun Amsterdam.

Klik hier en lees meer over multishades


 

 

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)